szénhidrátmentes spenót répacsipsszel

Fogom a fokhagymát és forró olajban megpirítom. Ráteszem a mirelit spenótot, aminél már mikor vettem, megnéztem, hogy ne legyen benne semmi a spenóton kívül... Megy hozzá mindenízű só. Amikor felolvadt, hozzá keverek egy óriás evőkanál mascarponét és főzöm még egy kicsit.

Általában tükörtojással eszem, mert abban semmi szénhidrát nincs, de ma nem volt itthon tojás, úgyhogy hámozóval nagyon vékony csíkokra vágtam egy répát, megszórtam sóval és mild madras curry-vel, nagyon forró kókuszvajban kisebb adagokban ropogósra sütöttem, papírra kiszedtem, hogy ne tocsogjon.

Ha engedelmeskedne nekem az érintő képernyő, akkor lenne fotó is...

Ennyi. Nyámi.

9-10 g szénhidrát